Az ISZE képzési rendszere

Az Informatika-Számítástechnika Tanárok Egyesületének (ISZE) képzési rendszere

Egyesületünk 1997. júniusa óta szervez szerte az országban számítástechnika tanfolyamokat. Az ISZE az iskolák igényeinek megfelelően dolgozta ki képzési programját. Ennek lényege, hogy – az akkreditációs feltételek szerinti felkészítés után – az iskola informatika tanára tartja a tanfolyamokat az iskolában, ami:

  • Praktikus: A képzés a helyi igényekhez igazodik, egyszerűbb az időegyeztetés, nincs helyettesítési probléma.
  • Gazdaságos: Az állami támogatás 80%-át visszajuttatjuk az iskolának óradíj és terembérleti díj formájában.
  • Megbízható: A Művelődési Közlönyben regisztrált, akkreditációra benyújtott tanfolyamainkat, amelyek megfelelnek a 277/1997 (XII.22.) kormányrendeletnek, 1997-2006-ban országszerte 1500 helyszínen 55.000 pedagógus végezte el. Több, mint 300 pedagógus szerezte meg az oktatás informatikusi végzettséget.
  • Rugalmas: A tanfolyamok modulárisan egymásra épülnek, ami lehetővé teszi a több szinten történő bekapcsolódást és lezárást.

Aki szeretne tájékozódni indítható tanfolyamainkról, adataikat megtalálja az alábbi táblázatban. Meggyőződhet az alábbi táblázat adatainak valódiságáról, használja az Indítási engedéllyel rendelkező pedagógus-továbbképzési programok adatbázisának http://www.oh.gov.hu lapját. Itt az ország valamennyi pedagógus továbbképzéséről tájékozódhat. Minket keressen úgy, hogy tanfolyam alapítója: Informatika-Számítástechnika Tanárok Egyesülete.